اخبار

کنگره خواهر دباغ مقدمه‌ معرفی زنان در تراز انقلاب باشد

دبیر کنگره ملی بانوی مبارز خواهر دباغ با اشاره به وجود زنان حماسه‌ساز و مبارز در انقلاب و لزوم معرفی آنها گفت: کنگره خواهر دباغ باید آغازی باشد برای معرفی زنان در تراز انقلاب.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی خواهر دباغ، سید محمدکاظم حجازی در ستاد استانی کنگره بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ) در سالن جلسات شهدای استانداری اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های انقلاب اسلامی این است که انسان‌های بزرگ و بصیر نسبت به آرمان‌های اسلام اقداماتی را به انجام رسانند که با رفتن این بزرگوران انقلاب متوقف نشد.

وی با اینکه اگر امروز صحبت از خانم دباغ است در واقع صحبت از مصداق‌هایی است که در جوار حضرت امام خمینی(ره) توانستند آنچه که از خود به جا می‌گذارند نقش الگویی داشته باشد افزود: شهدایی همچون آیت‌الله بهشتی، آیت‌الله مدنی و بسیاری از شهدا نیز مصادیق عینی الگویی تمام‌عیار هستند.

دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی خواهر دباغ با بیان اینکه رهبری فرمودند، استمرار انقلاب اسلامی با استمرار فرهنگ انقلاب اسلامی امکان‌پذیر است تاکید کرد: استمرار فرهنگ انقلاب اسلامی نیز منوط به معرفی صحیح آن برای نسل جوان است.

وی با تاکید بر اینکه فارغ از مفاهیم در انقلاب اسلامی باید مصادیقی که تجسم آنها برای نسل آینده‌ساز عینیت یابد معرفی شوند تصریح کرد: ما به دنبال معرفی چهره‌هایی هستیم که عینیت فرمایشات مقام معژم رهبری هستند.

حجازی با تاکید بر اینکه پرداختن به ابعاد شخصیتی خانم دباغ در همین قاعده می‌گنجد گفت: فراوان هستند زنان حماسه‌سازی که ایثار و از خودگذشتگی را معنا بخشیدند و تاکید ما در این کنگره آن است که شروعی باشد برای معرفی زنان در این تراز؛ از همین رو امیدوارم کاری که امروز آغاز شده استمرار یابد.

وی در بخش دیگر از سخنانش با ارائه گزارشی از برنامه‌های کنگره ملی خواهر دباغ یادآور شد: در گام اول به بحث تبیین ضرورت این مهم پرداختیم به طوری که در سطوح مختلف ملی و استانی به بهترین وجه مقوله تبیین صورت گرفته است.

دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی خواهر دباغ تاکید کرد: از اسنفدماه سال 1401 اولین قدم‌ها برای این کنگره در استان برداشته شد و سال 1402 رسما آغاز به کار کرد به طوری که پس از فرمایشات رهبری سرعت کار در سطوح استانی و ملی بیش از گذشته شتاب گرفت.

وی خاطرنشان کرد: گام دوم تعریف یک ساختار برای کنگره بود به نحوی که بنا شد یک شورای سیاست‌گذاری ملی متولی برنامه باشد و دو ستاد ملی و استانی در مجاورت شورا اقدام به فعالیت کنند.

حجازی در ادامه متذکر شد: دبیرخانه این کنگره در موسسه شهید مدنی فعال شده و ظرف این مدت 67 مصوبه ملی و 22 مورد مصوبه استانی تصویب شده است.

وی با بیان اینکه در کمیته‌ها نیز 82 مورد مصوبه فرهنگی و 9 مورد مصوبه عمرانی در نظر گرفته شده است افزود: در مجموع 150 جلسه در ستاد ملی و استانی برگزار شده است.

دبیر کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی خواهر دباغ رویکرد اعضای ستاد را در تمام جلسات ادای دین به امام، انقلاب و اهداف نظام دانست و در پایان به برگزاری افتتاحیه و اختتامیه اشاره کرد و گفت: افتتاحیه کنگره در تهران و در تاریخ 30 آبان ماه و اختتامیه در همدان اول آذر ماه برگزار می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید