تولید ۱۴ عنوان شعر و داستان کودکانه برای شناخت خواهر دباغ
رئیس کمیته کودک و نوجوان کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی(خواهر دباغ) از تولید ۱۴ عنوان شعر و داستان کودکانه برای شناخت خواهر دباغ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی مرضیه حدیدچی(خواهر دباغ)، رسول شیدایی در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری ۲۵ جلسه هدفگذاری و برنامهریزی اظهار کرد: علاوه بر آموزش و پرورش، مجموعه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سپاه انصارالحسین(ع)، موسسه شهید مدنی، اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان و بسیج دانشآموزی آموزش و پرورش در این کمیته همکاری داشتند.
وی در ادامه افزود: برگزاری دوره نظری یک روزه تربیت راوی تحت عنوان «کارگاه آموزشی تبیینی شخصیت خواهر دباغ» با شرکت ۱۸۵ مربی پرورشی و دانشآموزانی از اتحادیه انجمنهای اسلامی و با حضور اساتید کشوری و استانی، یکی از برنامههایی بود که توسط این کمیته اجرا شده است.
رئیس کمیته کودک و نوجوان کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی(خواهر دباغ) از برگزاری دورههای نظری تبیین شخصیت خواهر دباغ و نحوه روایتگری و اعزام افراد منتخب به عنوان راوی به مدارس برای معرفی زن در تراز انقلاب تحت عنوان «سمیههای انقلاب» خبر داد و گفت: تولید سرود دانشآموزی با عنوان «مادر انقلاب» از دیگر برنامههای این کمیته بود.
وی همچنین برگزاری یادواره خواهر دباغ و شهدای زن و مسابقات ورزشی استانی ویژه دختران با عنوان «جام سمیه» را از دیگر برنامهها عنوان کرد.
شیدایی با اشاره به برگزاری غرفههای فرهنگی و دستاوردهای هنری دانشآموزان و معرفی زنان سرآمد با عنوان «نقش الگوی زن اسلامی» در بهمنماه یادآور شد: گفتمان انقلاب اسلامی بین دانشآموزان و اساتید برجسته تحت عنوان «خردهروایتها» انجام شده و این برنامه ادامهدار خواهد بود.
وی در بخش دیگر تصریح کرد: تولید سیر نمایشگاهی خواهر دباغ با عنوان «دردانه» و انتشار ۴۰ عنوان پوستر و ترجمه به زبان انگلیسی و عربی همچنین برگزاری پویش سراسری رسانش از دیگر برنامهها این کمیته است.
رئیس کمیته کودک و نوجوان کنگره ملی بانوی مبارز و انقلابی(خواهر دباغ) با اشاره به برگزاری همایشی به مناسبت حماسه دانشآموزی ۳۰ مهر همدان تحت عنوان «لشکر فرشتگان» با حضور حکیمه و راضیه دباغ افزود: ۵۰۰ نفر در همایش شرکت داشتند که در این مراسم تصویر چهره خواهر دباغ طراحی و از یادمانهای شهری به نام ایشان رونمایی شد.
وی با اشاره به انتشار اطلاعات و زندگینامه خواهر دباغ در فضای مجازی از معرفی این شخصیت مبارز در دو برنامه «هما» و «دوشنبههای نامداران» در بعد استانی و ملی خبر داد.
شیدایی مسابقه ادبی داستاننویسی، مهرواره قصهگویی، مهرواره نشریهنگاری با عنوان «بانوی فرمانده»، کارگاه «خاطرهگزینی و سوژهیابی شعر» را بخش دیگری از برنامهها عنوان کرد و متذکر شد: هشت عنوان داستان و ۶ عنوان شعر در این کارگاه تولید شده است.
وی برگزاری جلسه نقد داستانهای تولیدی در مورد خواهر دباغ، مسابقه نقالی «یکی بود، یکی نبود»، توزیع کتاب خاطرات «مرضیه دباغ» نوشته محسن کاظمی بین نویسندگان برای کسب اطلاعات بیشتر و تولید اثر و بارگذاری و استماع کتاب گویای «خواهر دباغ» را از دیگر برنامههای شاخص این کمیته عنوان کرد.